Tasli

Egyes életformák és életvitelek értelmetlenségének ékes elemzése.

Utolsó kommentek

  • koimbra: Ezen a gyermeken anno nagyokat nevettem, még mindig vicces, ugyanakkor szörnyű:D (2010.02.05. 15:01) German kid enrages!
  • Dorelle: 2:30ig bírtam.Lesokkolt.Hogy jöttek ezek a világraaa?:S:S:S (2010.01.04. 21:23) Long Live the EMOs
  • Narkosis: na végre írtál valamit.....a megszokott stílusodat hozod:D dehát ezt szeretjük... (2010.01.03. 21:18) Az alkotói válság kezdete és talán vége
  • Narkosis: Köszönöm az idézeteket, a Tiszta szívvel-t már terveztem hogy benne lesz, de a... (2009.12.24. 18:30) Előszó
  • Narkosis: köszi a hozzászólásod, nem tudom honnan vettem hogy ő is benne volt a film kés... (2009.12.24. 18:26) Avatar film spoiler nélkül
  • Utolsó 20

Címkék

avatar (1) bemutatkozás (2) dr.house (1) élet (1) filozófia (1) hellókarácsony (1) humor (3) józsefattila (12) képek (1) kocka (1) kölyök (2) ncis (1) nyomorék (3) stílus (3) szerelem (1) terminátor (13) tv2 (1) ünnep (1) vallás (1) válság (1) videó (2) zene (2)

7. rész: Nélküle nehezebb

2010.02.17. 18:24 | Narkosis | Szólj hozzá!

Címkék: terminátor józsefattila

Budapest, Magyarország
1922. december 19.
Reggel 10 óra 47 perc

        Attila ereiben megfagyott a vér. Hiába volt hát a sok éves kitartó edzés, utolérte a végzete és besétált egy csapdába. A lábát egyre erősebben szorította, így nem tudott elrohanni. Amikor egy pillanatra gyengült a szorítás akkor volt annyi ereje, hogy megforduljon. A sűrű, fekete füst marta a szemét és a könnyektől az egész helyiség homályos volt. Először nem látott semmit és hiába meresztgette a szemét másodszorra sem. A barátja ismerős hangját, inkább hörgését hallotta a lába előttről. Megragadta és kivonszolta a házból. Még így alsótest nélkül is nehéz volt. Lepillantott rá és meglátta azt, ami maradt belőle. Az arcának bal fele szét volt zúzva, és már a maradék sem hatott emberinek. Apjának régi arcát az ütések és a tűz eltorzították. A testén golyó ütötte nyomok voltak, néhol lyukak is, azonban akkorák hogy Attila keresztüllátott rajtuk. Nagy kaliberű fegyver kellhetett ahhoz, hogy a Terminátor edzett vázát így átlyukassza. A szintetikus vér már szinte teljesen kifolyt belőle, csak lassan szivárgott. A jobb szeme vörösen felizzott és recsegve, gépi hangon megszólalt:
               - Egy új típusú Terminátor járt itt.  József Attila volt a célpontja, de én az útjában álltam. A versesköteted hívta fel a figyelmet rád a jövőben és azért tudták behatárolni a múltadat. A gépnek nincs fegyvere, de a jobb kezét úgy tudja formálni, ahogy akarja. Bármilyen tárgy formáját fel tudja venni. A váza keményebb az enyémnél és nem törődik a pusztítással okozott károkkal és az civilekkel sem. Nem volt ellene esélyem és könnyűszerrel hatástalanított, de valami megzavarta a teljes eltörlésemben.

            - Ne erőltesd meg magad, minden rendben lesz. Kitalálok, valamit csak tarts ki!
            - Negatív. Szükségtelen az erőfeszítés, a tartalékaim csak pár percig elegendőek. Koncentrálj! Meg kell semmisítened a nyomaimat, nem tudhatnak róla az emberek, hogy itt jártam, mert az egy túl hirtelen technológiai fejlődést eredményezne. Számításaim szerint küldeni fognak egy másik védelmezőt, de addig ki kell tartanod. Ne vállald a harcot a géppel! Túl erős és nem tudod legyőzni. Szükséged lesz mindarra, amit tanítottam, hogy el tudd kerülni…
            - Figyelj rám! Még bírnod kell egy kicsit! Mondd el hogy nézett ki, könnyítsd meg a dolgom!
            - A bal karja megsérült, hiányzik a középső 3 ujja. Több kárt nem tudtam benne okozni. Fekete hosszú a haja, amit hátrafogva hord. Sötét szeme és finom arca van. 174 cm magas és 78 kg. Hamarosan meg fog találni. Megtanítottalak mindenre, így a sorsod a kezedben van. Jó tanítvány voltál, ezért van esélyed a túlélésre, de elenyésző. A világ sorsa a kezedben van. A küldetésemmel nem jártam sikerrel. Kudarcot vallottam, nem tudtalak megvédeni.
            Az egyetlen még ép vörös szeme kialudt és nem mozdult többé. Attila csendben tűrte a fájdalmat. Nem szólalt, meg amíg az addigra barátjává váló gép megsemmisítésével foglalkozott. Eltüntetett minden nyomot és távozott a helyszínről. A hírekben egy erdei elhagyatott ház leégése szerepelt és semmit sem sejtettek a dolgok hátteréről. Attila hazaérkezve felkészült a legrosszabbakra és lelkileg is felkészítette magát a harcra.

 Ui.: Elnézést mindenkitől a múlt heti kihagyásért, de szabadságon voltam.

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://tasli.blog.hu/api/trackback/id/tr331766931

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása